Kiva Käsittelijä®️

Olen suorittanut Kiva Käsittelijä®️ -ammattilaiskoulutuksen syksyllä 2022. Koulutus perustuu positiiviseen vahvistamiseen ja käyttäytymistieteisiin.

Koulutuksen myötä olen saanut valtavan paljon uusinta tietoa koirien omaehtoisuudesta sekä sen hyödyntämisestä asiakaskohtaamisissa ja hoitotilanteissa. Työssäni haluan soveltaa näitä oppeja, jotta eläinten käsittelytilanteet aiheuttavat niille mahdollisimman vähän stressiä. Siten myös mielen ja kehon vastaanottavuus itse hoitoa kohtaan on avoimempi ja hoitotulos kokonaisvaltaisesti parempi.

Käytän työssäni yksilöllisesti tilanteen mukaan positiivisen vahvistamisen keinoja sekä etenen koiran ehdoilla. Kunnioitan ja kuuntelen omistajan toiveita, ja opastan mielelläni omistajaa toimimaan eläimen kanssa vuorovaikutuksessa.

Halutessasi voimme yhdessä rakentaa oppimiskäynneillä koirallesi yksilöllisen, alusta asti omaehtoisuuteen ja positiiviseen vahvistamiseen perustuvan, mahdollisimman stressittömän toimintamallin käsittelytilanteisiin niin kotona tehtäviin hoitotoimenpiteisiin kuin myös eläinlääkäri- tai hierontakäynteihin. Ota rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää www.pawsiteam.fi